Deelname aan met je Hart ondernemen

SKU 00021
€10.00
In stock
1
Product Details

Zelfstandige ondernemers hebben het als vele anderen nu niet makkelijk, zelfs erg zwaar. Velen hebben de steun van de overheid aangevraagd maar dat is niet voldoende.

Met het platform www.metjehartondernemen.nl bieden wij vele zzp'ers de kans op aandacht, en opdrachten werven voor nu en later.
Deelname bedraagt maar eenmalig € 10. Vervolgens krijgt de deelnemer veel aandacht van de lokale, regionale en nationale promotiecampagne. Ook kan de deelnemer kiezen voor deelname aan Met je hart ondernemen en publicatie in het e-book waar maximaal 1200 zzp'ers in vermeld kunnen worden. Die optie bedraagt maar € 25 en is ook te bestellen op deze site.

Een deel van de opdracht opbrengst gaat naar www.stichtingmetjehart.nl die daarmee kwetsbare ouderen kan helpen in deze bijzondere tijden en daarna.

Wij hopen hiermee vele zzp' ers aan opdrachten en klanten te helpen zodat ze deze bijzondere tijden beter kunnen doorstaan.


Save this product for later

Africa Today Tomororow supports and organizes fundraising campaigns for the benefit of the people and wildlife of Africa

  • America Today Tomorow
  • World of Tomorrow
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now