Toekomst van Nederland

Welkom op de deelnemen pagina van Toekomst van Nederland.

Nederland telt vele, vele sociale ondernemers die elke dag met hun activiteiten en initiatieven een positieve impact hebben op het leven van Nederlanders en anderen in binnen- en buitenland.

In de huidige Corona tijd zijn velen getuigen van de waardevolle initiatieven van vele mensen, en tonen ze aan met inzet en creativiteit erg veel bereikt kan worden.

Om de vele initiatieven, startups en social enterprises de aandacht geven die ze verdienen voor meer impact verzamelen wij zoveel mogelijk in een E-boek dat we ook zullen promoten in heel Nederland.

U kunt kiezen uit drie deelnameopties namelijk: E-book, podium en programma.

Ook investeren wij dagelijks veel tijd en kennis in het realiseren van sociale en impactvolle initiatieven zoals het Sociaal restaurant www.hetcruydenhuisch.nl in Eindhoven, Ecoliving Nederland (betaalbaar, comfortbal en zelfvoorzienend wonen) www.ecolivingnederland.nl en Zorgcorporatie Stratum om er enkele te noemen. Daarnaast nemen wij actief deel aan de nationale verkiezingen met een eigen politieke vereniging sinds 2006 omdat dit veel aandacht oplevert voor de waardevolle initiatieven van u en vele anderen en een positieve impact heeft op de Toekomst van Nederland

Met vriendelijke groet,

David Berg
Toekomst van Nederland


Africa Today Tomororow supports and organizes fundraising campaigns for the benefit of the people and wildlife of Africa

  • America Today Tomorow
  • World of Tomorrow
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now