In het park 'Impenetrable' in Noord- Argentinië wonen nog veel oorspronkelijke inwoners in erbarmelijke omstandigheden met geen nabijheid van water, geen medische hulp en weinig voedsel. 

Hector Manzano helpt hen om te overleven en oganiseert daarom diverse projecten om steun te bieden. 

Mi Nona heeft reeds met de opbrengsten van Dulce de Leche geld gegeven en nu met deze fondsenwervende campagne wordt de hulp aanzienlijk groter en kunnen nog meer inwoners geholpen worden. 

PROJECTDETAILS

Fondsenwervende doelstelling:  8.000 euro

Het project van het tweede kwartaal

Het project van het derde kwartaal 2019 

America Today Tomorrow organiseert een nieuwe fondsenwervende campagne in ten bate van de vluchtelingen in Venezuela. Ditmaal geen verkoopgerelateerde campagne maar een ' landkaart' actie.  De landkaart van Venezuela zal bestaan uit 10.000 delen elk ter waarde van 10 euro. Iedereen die 10 delen doneert krijgt een 'vermelding' op de kaart en bij 100 delen ruimte voor tekst.  

Deze campagne zal engelstalig en spaanstalig zijn en wereldwijd. 

De opbrengsten gaan naar Stichting Vluchteling. 

Het merendeel van de Venezolaanse vluchtelingen bevindt zich in Cucuta, Colombia. In samenwerking met partner het IRC biedt Stichting Vluchteling bescherming voor kwetsbare vrouwen en kinderen, medische zorg en economische steun.

PROJECTDETAILS

Vereist budget 300.000 euro

In totaal worden 3.418 vluchtelingen bereikt met de hulp. 

Stichting Vluchteling

Stichting Vluchteling biedt noodhulp in ’s werelds actuele en grootste humanitaire crises. Soms bieden we levensreddende hulp in acute noodsituaties, andere keren helpen we in langdurige crises of bij de wederopbouw.

Maar altijd maken we verschil in het leven van vluchtelingen en ontheemden - ongeacht hun afkomst, ras, etniciteit en religie.

Stichting Vluchteling

Venezuela 

America Today Tomororow supports and organizes fundraising campaigns for the benefit of the people of tSouth America

  • America Today Tomorow
  • World of Tomorrow
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now