Werktuin040 volop in het nieuws. Een uniek concept om werken naast je kind mogelijk te maken, en samen te werken met andere ondernemers.

October 3, 2018

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat Werktuin040 is opgericht; wat een avontuur! Sinds een klein halfjaar zijn we gevestigd op de mooie locatie aan de Edisonstraat 65 in Eindhoven. Steeds meer werkende moeders hebben hun plek bij ons gevonden. Werktuin040 is de enige plek waar je letterlijk naast je kind kan werken (#werkennaastjekind). Een unieke omgeving waar werken en vergaderen wordt gecombineerd met spelen en slapen.


Werktuin040 wil groeien
De tijd is nu gekomen om Werktuin040 te verzekeren van een mooie toekomst. Daarom gaan we crowdfunden. Het doel is om €10.000,- op te halen en daarnaast meer bekendheid te creëren bij ondernemende moeders in Eindhoven. Ook willen wij vijftig structurele abonnees werven. Jij kunt ons hierbij helpen!
  

Missie van Werktuin040
Je draagt met de crowdfundingcampagne bij aan mijn missie om werk en gezin meer bij elkaar te betrekken én elkaar te laten versterken. Ouders denken namelijk steeds bewuster na over de invulling van hun rol tijdens de eerste jaren van hun kind en dit concept biedt daarvoor iets nieuws aan in de huidige maatschappij.
 

Werktuin040 ook in andere steden

Ook zal de Werktuin040 formule in de toekomst in andere steden worden opgezet om ook daar ondernemende moeders de kans te geven op een hele prettige manier naast hun kind te werken.


Wil jij meedoen en ons steunen?
Klik dan hier voor ons aanbod!


Alvast bedankt.


Liefs,

Anja, Viënna en Noëlle

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon

© 2016 door Toekomst van Nederland. Kalmoesplein 73, 5643 LM Eindhoven

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now