Toekomst van Nederland Challenge

August 21, 2019

 

Toekomst van Nederland challenge

 

 

Het realiseren van een idee, het vervaardigen van een product of het leveren van een nieuwe dienst vergt heel veel geduld, discipline, doorzettingsvermogen en medewerking van velen en in de meeste gevallen ook enige financiering. Financiering vergt vervolgens niet alleen een gedegen ondernemingsplan, haalbaarheidstoetsing maar ook veel marketingacties om gezien en gehoord te worden. 

 

Nederland is een paar mooie competities rijk zoals the Green Challenge van de Postcode Loterij, Accenture Innovation Awards en Voor de wereldvanmorgen van de ASN Bank om er enkele te noemen. 

 

Deelname aan deze competitie helpt om het idee goed te concretiseren maar vervolgens zijn er maar enkele winnaars, terwijl de andere goede ideeën weer worden vergeten,. Dat mag natuurlijk niet, en ook zijn er vele anderen manieren van financiering dan alleen de competities. 

 

Daarom organiseren wij de Toekomst van Nederland Challenge

 

- Er kunnen maximaal 12 (social) startups deelnemen voor maar € 300 (excl. btw) per maand voor max. 4 maanden. 

- Elke deelnemer ontvangt n.a.v. de intake een advies een aanpak op maat.inzake proposities, verdienmodellen, partnershiips en meer. 

- Alle deelnemers nemen deel aan een maandelijkse bijeenkomst waar alle 12 aan deelnemen samen met een of twee collega's/ partners voor training en kennisdeling. De locatie wordt geselecteerd aan de hand van de locaties van de deelnemers.  

- Alle deelnemers ontvangen online coaching met vaste sessies elke twee weken. 

- Elke deelnemer krijgt een pagina op het platform van Toekomst van Nederland. 

- Toekomst van Nederland organiseert landelijke media-campagnes - online, print, radio ,TV-  om elke deelnemer de aandacht te geven die het verdient en zo leads en klanten te werven. 

- Indien een deelnemer kiest voor financiering dan wordt er de beste financiering mix samen bepaald, deelname competities en meer. 

- Als de begeleiding van Toekomst van Nederland gewenst is bij de realisatie van de financiering dan worden daar naar gelang de hoogte van de financiering aparte afspraken over gemaakt. 

 

 

Deelnamebijdrage

De deelnamebijdrage dient voor aanvang van de maand te worden voldaan. 
Eventueel kan de bijdrage worden opgehaald met micro- funding, kleine en makkelijk te organiseren fondsenwervende actie.  

 

Klik hier  om u aan te melden of voor meer informatie. 

Ook kunt u een email sturen naar Toekomst van Nederland. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon

© 2016 door Toekomst van Nederland. Kalmoesplein 73, 5643 LM Eindhoven

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now